DONEAZA kilometri pentru ”Zambete pe poteci”!

 

Bogdan Culeasca APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
6,500 RON
Target
0
Donații

Imi doresc din toata inima sa aduc bucuria pe chipul copiilor cu autism din APCA Galati! Si cum altfel as putea face-o decat ajutandu-i sa plece intr-o tabara de vara, alaturi de familiile lor?

Tabara "Zambete pe poteci" nu va fi una oarecare, ci una special gandita pentru copiii cu dizabilitati, in care cei mici se vor bucura de indrumarea instructorilor -voluntari specializati, vor socializa, se vor distra, se vor relaxa alaturi de cei dragi lor si, mai presus de toate, vor face pasi spre RECUPERARE si INTEGRARE!

La toate acestea adaugam peisaje de vis, drumetii pe munte, seri tematice si momente de respiro, rezultand, iata, combinatia perfecta pentru o vacanta de vis, multa asteptata de catre micutii luptatori si familiile lor. Drumul pana la Muntele Mic este lung, iar acoperirea costurilor transportului este o povara mult prea mare, asa ca te invit sa ma ajuti sa ajut la randul meu!

Cei 6.500 de lei pe care mi i-am propus sa ii strang cu ajutorul vostru reprezinta contravaloarea transportului cu autocarul pana in tabara.

Fa-le vacanta mai frumoasa copiilor cu autism din APCA Galati si DONEAZA kilometri pentru „Zambete pe poteci”!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati - APCA Galati este cel mai mare ONG din Galati axat strict pe problematica autismului la copii.

Proiectul consta in organizarea unei tabere tematice de vara in perioada 24-27 iulie 2018, in judetul Caras Severin (Muntele Mic), adaptata si special conceputa pentru nevoile copiilor cu dizabilitati. 

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge. Provocarea ta va fi sa implementezi o campanie de fundraising in com

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!