Ne dotam pentru RECUPERARE

Prin proiectul "Ne dotam pentru RECUPERARE", intentionam sa achizitionam noi materiale educaționale special concepute pentru lucrul cu micutii cu autism din APCA Galati, scopul fiind facilitarea RECUPERARII si INTEGRARII lor.

Acestea vor fi utilizate in atat in cadrul sesiunilor de terapie individuala, cat si in cadrul sesiunilor de terapie de grup care se desfasoara gratie proiectului "Afterschool interactiv si creativ pentru copiii SPECIALI".

Se stie ca invatarea prin joc si joaca este esentiala in dezvoltarea copiilor, din toate punctele de vedere. Micutii cu autism au mare nevoie ca materialele educationale dedicate RECUPERARII si INTEGRARII lor sa fie de cea mai buna calitate, potrivite lor si, de aceea, ne-am propus sa oferim un "suflu" nou colectiei noastre de jocuri si jucarii SPECIALE". 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

24

Suma:

3,154 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ne dotam pentru RECUPERARE

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

3,154 RON

Suma:

1

Galantomi:
24 Donatii

Pagini fundraising

La multi ani copiilor speciali!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor de la Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copii cu Autism Galati! Pentru ei,

700 RON Target
3,154 RON Suma
24 Donatii
100% Complete