Sustine "Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati"

"Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati" este locul in care copiii cu autism au parte de tot sprijinul pentru a se RECUPERA si INTEGRA.

Terapii specifice (ABA, logopedie, terapie individuala si de grup, integrare senzoriala, artterapie, terapie pentru recuperare psihomotrica etc), terapeuti formati si perfectionati continuu, consiliere specializata pentru parinti, supervizarea planurilor de interventie de catre un specialist cu "state" vechi in domeniu, diagnosticari si evaluari cu cele mai performante instrumente (Testul ADOS si Testul PEP 3), toate acestea isi gasesc locul sub acoperisul "Casutei".

Pretuita si admirata de catre toti cei care-i trec pragul, "Casuta CURCUBEU" are constant nevoie de ajutorul OAMENILOR din jur pentru a functiona la cele mai inalte standarde. Plata chiriei, a utilitatilor, achizitionarea de noi si noi materiale pentru copiii SPECIALI reprezinta cheltuieli uneori dificil de suportat exclusiv din surse proprii, asa ca lansam o invitatie la FAPTE BUNE catre toti cei care doresc sa sustina misiunea APCA Galati si realizarea principalelor obiective: RECUPERAREA si INTEGRAREA copiilor SPECIALI.

Asadar, fii parte a povestii noastre si SUSTINE SI TU "Casuta CURCUBEU"!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

37

Suma:

6,773 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Sustine "Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati"

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

4,905 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

In beneficiul: Sustine "Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati"

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,868 RON

Suma:

2

Galantomi:
31 Donatii

Pagini fundraising

Doneaza o zi de zambete pe schiuri

Copiii cu autism din APCA Galati isi doresc tare mult sa participe, pentru al patrulea an consecutiv, la tabara de schi pentru copii cu nevoi speciale

700 RON Target
4,905 RON Suma
6 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze

600 RON Target
995 RON Suma
17 Donatii
100% Complete

Cadoul de ziua mea: un ajutor pentru cei care au cu adevarat nevoie

Anul acesta îmi voi dona ziua de naștere. Deschid pagina pentru donații în avans, iar ea va fi activă începând de azi. Vă invit să fiți al

400 RON Target
873 RON Suma
14 Donatii
100% Complete