Doneaza o zi de zambete pe schiuri ~ 2018

Copiii cu autism din APCA Galati isi doresc tare mult sa participe, pentru al treilea an consecutiv, la tabara de schi pentru copii cu nevoi speciale "Zambete pe schiuri", editia a IV-a!

Proiectul este derulat de Asociatia "Muntele Mic Extrem" la nivel national si are ca scop integrarea in societate a copiilor cu nevoi speciale sau a celor proaspat adoptati. Mai mult, tabara de la Muntele Mic isi propune sa le ofere micutilor vulnerabili si familiilor lor posibilitatea de a practica sporturi de iarna, de a participa la drumetii si seri tematice, jocuri motrice, ateliere de creatie etc, totul sub stricta supraveghere a instructorilor-voluntari.

Poti ajuta si tu un copil SPECIAL din APCA Galati sa mearga la schi, donand contravaloarea unei zile de tabara – 70 lei cazarea si masa – sau, de ce nu, contravaloarea mai multor zile de "evadare".

Garantam cele mai frumoase si sincere "Zambete pe schiuri", caci experienta anilor trecuti ne-a demonstrat ca imposbilul uneori devine posibil: copiii cu autism chiar pot invata sa schieze!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

1,508 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Binele Invinge ~ 2018

In beneficiul: Doneaza o zi de zambete pe schiuri ~ 2018

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

1,508 RON

Suma:

1

Galantomi:
20 Donatii

Pagini fundraising

Doneaza o zi de zambete pe schiuri!

Copiii cu autism din APCA Galaţi îşi doresc să meargă în tabără, la schi, iar eu vreau să-i ajut! Nu este orice fel de tabără, ci una pentr

1,000 RON Target
1,508 RON Suma
20 Donatii
100% Complete