APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati

APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati

Construim primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați

Status: Fundraising

ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 

[ Show more ]
2.98415% Complete

29,842 RON

Sumă:

3

Galantomi:

118

Donații:

1,000,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Toate , dar absolut TOATE, vor fi parte importantă dintr-un uriaș ”lanț al BINELUI”, pentru că, la fiecare editie de ”Ultramaraton Galati”, tot ajutorul primit il vom dărui mai departe, datorită vouă, tuturor, alergători, donatori, organizatori, parteneri, OAMENI...

Astfel, după zece ani de experiență acumulata de #APCAGalati, am inceput să construim #EXCELENTA în recuperarea autismului la Galati, ETAPIZAT, în maxim 5 ani, prima ediție a Ultramaratonului având ca scop principal achiziționarea terenului, chiar in oras. Ulterior, chiar din 2022 speram noi,  pe el vom construi, de la o ediție la alta, etaj cu etaj, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea adulților cu autism pe piața muncii), un #complex de servicii la standarde #internationale, dedicat tuturor persoanelor cu autism, indiferent de vârstă .

DA, se poate - ÎMPREUNĂ suntem mai puternici ! DONEAZĂ si TU pentru SPERANȚĂ !